İSTANBUL / KADIKÖY - Cenap Şahabettin İlkokulu

MEHMET ISSI - MÜDÜR

1966 Yılında Niğde’nin Bor İlçesinde doğdum. İlk, orta ve lise eğitimimi aynı yerde tamamladım.  1985-1986 Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Niğde Eğitim Yüksek Okulu, 1992 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden mezun oldum. 2011 Yılında Sabahattin Zaim Üniversitesi – Marmara Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi dalında Yüksek Lisansımı tamamladım. 1997-2006 yılları arasında MEB bağlı çeşitli okullarda sınıf öğretmenliği, 2006-2014 Yılları arasında Müdür Yardımcılığı görevlerini yerine getirdim.

2014-2019 Yılları arasında Ataşehir Ali Nihad Tarlan İlkokulunda Okul Müdürü olarak görev yaptım. 3 Temmuz 2019 tarihinde Okulumuzda göreve başladım.

2006 Yılında Uzman Öğretmenlik sınavını kazanarak Uzman Öğretmen oldum.

2011 Yılında Görevde Yükselme sınavı ile okul müdürlüğü sınavını kazandım.

Çeşitli projelerde, çalışmalarda ve yapmış olduğumuz başarılı görevlerden dolayı Bakanlık- Valilik- Kaymakamlık- İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Makamlarınca, Teşekkür, takdir belgeleri, Bakanlık Aylıkla ödüllendirme, Başarı belgeleri, Üstün Başarı belgeleri ve Bakanlıkça verilen Ödülle ödüllendirildim.

Temel düşüncem, ülkemizin çocuklarının geleceği şekillenirken onlara güzellikler katmak ve onları mutlu bireyler olması için değerler oluşturmaktır.

Evli ve 2 Çocuk babasıyım.