İSTANBUL / KADIKÖY - Cenap Şahabettin İlkokulu

Tarihçemiz

Okulumuz 1969-1970 öğretim yılında öğrenime açılmıştır. Adını edebiyatçı, büyük şair Cenap Şahabettin’den almıştır. Üç yıl Koşuyolu Ortaokulu ile beraber çift öğretim yapmıştır. 1998’de ek bir bina yapılarak ilköğretime geçilmiş; 1999 depreminde hasar gören eski bina tamamen yıkılmış ve 2002’de 14 derslikli yeni bina yapılarak tam gün eğitime başlanmıştır. Şu anda 26 derslikle eğitime devam etmektedir.

Sosyal etkinliklere de eğitim öğretim kadar önem veren okulumuzda öğrencilerimiz çeşitli başarılara imza atmaktadırlar. Resim, kompozisyon, şiir, tiyatro, spor ve halk oyunları yarışmalarında ödüllerimiz vardır.

Okulumuz açılışından bu yana aralıksız, sağlıklı bir şekilde çevreye örnek olmuş, üstün bir görev anlayışı içinde günümüze kadar gelmiştir.

Yayın: 12.02.2013 - Güncelleme: 13.02.2024 13:12 - Görüntülenme: 2329