İSTANBUL / KADIKÖY - Cenap Şahabettin İlkokulu

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILI KUTLU OLSUN..

Şbt

İSTANBUL VALİLİĞİNCE YÜRÜTÜLEN "OKUL SPORLARI KULÜPLERİ PROJESİ"KAPSAMINDA OKULUMUZ ATLETİZİM TAKIMI DÜZENLENEN YARIŞMAYA KATILDI.

CUMHURİYETİMİZİN İLANININ 100.YILI OKULUMUZDA BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI.

Eyl

GÜNE SAĞLIKLI BAŞLIYORUZ. HAFTANIN 2 GÜNÜ DERSLERE OKUL BAHÇESİNDE TÜM OKUL"SABAH EGZERSİZİ"YAPARAK BAŞLIYORUZ.

Eyl

İLKÖĞRETİM HAFTASI VELİLERİMİZİN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIİLE BÜYÜK BİR COŞKU İÇİNDE KUTLANDI.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN..

ANNELİĞİ KALBİNDE HİSSEDEN TÜM KADINLARIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN..

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI COŞKU İÇİNDE KUTLADIK..

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 108.YILDÖNÜMÜNDE OKULUMUZDA ETKİNLİKLER DÜZENLENDİ.

Kas

12 KASIM AFET ETKİNLİK GÜNÜ VE 1999 DÜZCE DEPREMİNİN YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.

Eyl

Toprakları bize Vatan kılan tüm Gazilerimizin, Gaziler Günü kutlu olsun!

Bugün 19 Eylül Gaziler Günü. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, hayattaki gazilerimizi saygıyla anıyoruz

Tem

Türkiye'de 15 Temmuz 2016 tarihinde ordu içerisinde ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Fetullah Gülen'in liderliğini yaptığı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)'ye bağlı bir grup tarafından, TSK içindeki mensupları öncülüğünde askeri darbe girişiminde bulunulmuştur.